French Polynesia

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din French Polynesia

Proprietate de vânzare în Polinezia Franceză

 

Dacă visul tău este să trăiești într-un paradis, te-ai putea gândi să cumperi o proprietate de vânzare în Polinezia Franceză. Polinezia Franceză este o comunitate de peste mări a Franței, care include peste 100 de insule din Pacificul de Sud și acoperă peste 2000 km. Polinezia este împărțită în arhipelagele Australului, Gambierului, Markizilor, Societății și Tuamotului. Insulele sunt caracterizate de plaje cu nisip alb și negru, munți, zone îndepărtate accidentate și cascade extraordinare.

Papeete este capitala. Este situat pe insula Tahiti, în subdiviziunea administrativă a Insulelor Vânt, din care Papeete este capitala administrativă.

Bora Bora este o mică insulă din Pacificul de Sud, situată la nord-vest de Tahiti în Polinezia Franceză. Înconjurat de mici insulițe de nisip și o lagună de ape turcoaz protejate de recife de corali, este renumit pentru scufundări și stațiuni de lux.

Pentru cei care își pot permite, piața imobiliară Bora Bora se află la apogeul bogăției. Dacă visați să dețineți o proprietate de vânzare în Polinezia Franceză, în special în Bora Bora, va trebui să vă ocupați mult timp, deoarece procesul imobiliar din Polinezia Franceză este destul de dificil. Cu toate acestea, recompensa pentru astfel de eforturi ar fi deținerea unei proprietăți pe cea mai frumoasă insulă din lume.

Pentru a deține proprietăți imobiliare în Bora Bora, orice investiție străină necesită permisiunea guvernului Polineziei Franceze. În majoritatea cazurilor, guvernul este mai probabil să aprobe o investiție dacă proiectul este legat de afaceri și creează oportunități bune de angajare pentru sediu.

Dacă doriți să cumpărați proprietăți de vânzare în Polinezia Franceză și mai ales în Tahiti, perfect, este considerată regina Pacificului.

Marea insulă în care trăiește peste 70% din populație este adesea trecută cu vederea de călători. Dar aceasta este o mare greșeală. Singurul „oraș” real din Polinezia Franceză, Papeete poate fi un loc frumos de explorat și unde să căutați proprietăți de vânzare în Polinezia Franceză.

Un alt loc pentru a cumpăra proprietăți de vânzare în Polinezia Franceză este Fakarava, cunoscut sub numele de sfârșitul lumii.

Rezervare a biosferei UNESCO, Fakarava este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Polinezia Franceză, așa că grăbește-te și ajungi aici. Marele atol de corali oferă mult mai mult decât o simplă scufundare de clasă mondială.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB